CAD, CAM, CAE, Solidworks, Catia, Ansys, Autocad Forumu   Right Header

Geri git   CAD, CAM, CAE, Solidworks, Catia, Ansys, Autocad Forumu > CAD Yazılımları > Unigraphics
Connect with Facebook

unigrahics nx4

Unigraphics

Bookmarks & Tags

Bookmarks

Seçenekler Stil
Alt 08-20-2007, 09:05 PM   #1
hamzabulbul
Öğrenci

Standart unigrahics nx4

arkadaşlar ben unigrahics i yeni kurdum ancak hiçbirşey yapamadım yani program gic açılmıyor, new seceneğine tıklıyorum ancak çizim sayfasına gecmiyor.eksik yaptığım birşeymi var bilen bir arkadaş yardımcı olursa...

Konu reXus tarafından (12-13-2007 Saat 03:36 PM ) değiştirilmiştir..
hamzabulbul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2007, 08:47 PM   #2
himmel
Öğrenci

arkadasım programın kırık sanırım ama crack dosyasını buluup onu kuçuk bir server ile çalıştırman lazım
himmel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2007, 04:30 PM   #3
tolgahan53
Öğrenci

new seçeneğinde açılan pencereye isim vermen gerekiyor. sonra yeni sayfa açılması gerekiyor eğer yine de açılmıyorsa lisans serveını düzgün yüklememiş olabilirsin
tolgahan53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-15-2007, 12:33 PM   #4
arinihat
Öğrenci

kardeş sağ taraftaki ürün ağacında internet explorer sayfasına tıkla orada palete tıkla sonrasında model metric templateye tıkla ve bekle sonrasında oradaki ikonların altında çöp kutusu gibi bir ikon oluşacak sonrasında ona tıkla ve seceneklerden birine tıkla sayfa açılmalı selamlar
arinihat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2007, 09:19 PM   #5
agnı&rudra
Öğrenci

arkadasım galıba crack kısmını yanlıs yapmıssın bence yenıden kur ancak crack dosyasını oncelıkle bılgısayar ısmı ıle degıstır ( bılgısayarım sag tıkla bılgısayar adı ancak alttakını yaz ) sonra flax dıye bır set up var tıkla once yerı sonra ıcıne yukleyecegı dosyayı gosterır o dosya adı gelınce dur ve crack yaptıgın dosyayı oraya kopyaya ve yuklemeyı tamamla restart yap olur basarılar..
agnı&rudra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 04:41 PM   #6
artunc1905
Öğrenci

arkadaslar programi yukledim crack falan hic bir sey yapmadim.calistirmaya calisinca NX initialization error diye bir yazi cikiyor lutfen bir arkadas yardimci olsun
artunc1905 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2007, 07:25 PM   #7
reXus
Administrator
reXus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

reXus - İCQ üzeri Mesaj gönder reXus - MSN üzeri Mesaj gönder

Arkadaşlar forum kurallarında da açıkça belirttiğimiz gibi bu forumda crack ile ilgili aktiviteler yasaktır.

[Linki görmek için giriş yapınız. Üye değilseniz buradan olabilirsiniz.] [Linki görmek için giriş yapınız. Üye değilseniz buradan olabilirsiniz.] [Linki görmek için giriş yapınız. Üye değilseniz buradan olabilirsiniz.]

reXus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2007, 11:18 AM   #8
d_ozgur86
Öğrenci

ah bi kurabilsem şunu nasıl kurucaz? yardımcı olurmusunuz.
d_ozgur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2008, 08:37 PM   #9
ERBEY
Öğrenci

arkadaşlar sonunda buldum nasıl kurulduğunu. Ama bendeki temel sorun windows güncellemeleri ile alakalı imiş. Eğer bilgisayarınızda internet explorer 7.0 sürümüne sahipse UGNX4 kuramıyorsunuz. (yabancı bir siteden aldım)Ben bu yüzden bilgisayarıma format attım. Formattan sonra açıklamaları takip ederek ugnx4 kurabildim.
1. ugnx4.lic dosyasını bul (bunu indirdiğiniz şeyin içinden (cd yada iso) ara komutuyla da bulabilrisiniz.
2. dosyayı notpad, wordpad gibi programlarla açın. (word padi açıp ugnx4.lic dosyasını üzerine bırakın)
3. ilk satırda SERVER host ANY 27000 yazar. Burdaki host kelimesini silin yerine bilgisayarınızın adını yazın. kaydeditn ve çıkın(ugnx4.lic adını değiştirmeyin)
bilgisayar adı----> bilgisayarıma sağ tıkla,özellikler, bilgisayar tam adı. burası açıldığında orda tam ad yazar. Bu adı alın (noktalı ya da noktasız farketmez)
4. kurulumu başlatın ilk önce size programı nereye yükleyeceğini sorar ona ileri komutunu verin. Karşınıza çıkacak yerde belirtilen adres ugnx4.lic dosyasının olması gereken adrestir. Oluşturduğunuz dosyayı oraya taşıyın. İleri diyin. kurulumu bitirin.
5. Şimdi belirtilen yere gidin. C>program files> UGS> licence servers>UGNXFLEXlm>ugnx4.lic
6. Bu dosyayı wordpad veya noteppad ile açalım. (önceki gibi)
7. DAEMON uglmd ile başlayan ikinci satırı bulalım. Bu satıra önceki kelimelerle arasında bir boşluk bırakarak "C:\Program Files\UGS\License Servers\UGNXFLEXlm\uglmd.exe" yazalım.
Sonuçta olaşacak;
DAEMON uglmd "C:\Program Files\UGS\License Servers\UGNXFLEXlm\uglmd.exe"
şeklindedir.
8.Şimdi 2. bölüm olan NX4 kurulumuna başlayın. Eğer herşey doğru ise sorunsuz bir kurulum yaşarsınız.
9. 3. kısm olan translator kısmını da kurun. Bunun kurulumuda basit ve zahmetsiz.

ERBEY isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2008, 07:36 AM   #10
d_ozgur86
Öğrenci

simülasyon bölümünde animasyon yapabiliyorum ama grafik çizmiyor. nasıl yapabilirim??
d_ozgur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Formül Editörü...

Seçenekler
Stil